Experience Tesla

Elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen

Elektrisch rijden! Het kan ons niet hard genoeg gaan


In 2013 waren wij de eerste leasemaatschappij die de Tesla kon aanbieden. Na de Tesla Roadster en Model S voegen wij nu de Tesla Model 3 en Model X toe aan de grootste Tesla-leasevloot van Nederland. Dankzij de betaalbare volledig elektrische Tesla Model 3 en de ruimtelijke Model X wordt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk en dat kan ons niet hard genoeg gaan. Want wij geloven dat mobiliteit altijd duurzamer kan.

Interesse in een Tesla? Ons Tesla Team helpt u graag. Zij zijn bereikbaar via: tesla.nl@athlon.com of 036 547 11 00

Tesla Model 3

Uitverkocht!


In 2018 komt de langverwachte Tesla Model 3 op de markt. Deze volledig elektrische sedan valt met een verwachte prijs van € 31.000 in de range van de Audi A4 en de BMW 3. De Tesla Model 3 is dus bereikbaar voor velen! Athlon heeft als één van de eersten in Nederland ruim 400 Tesla’s 3 beschikbaar! Deze 400 productieplaatsen, met gegarandeerde levering in 2018, zijn op dit moment allemaal vergeven.

Nu al rijden? Ga voor de Tesla Model S!


De Tesla Model 3 is mooi, maar de Tesla Model S blijft prachtig. Deze auto is ontworpen om de veiligste en de sensationeelste sedan op de weg te zijn. Met ongeëvenaarde prestaties die worden geleverd door Tesla's unieke elektrische aandrijflijn, accelereert Model S van 0 tot 100 km/u in slechts 3 seconden.


Interesse in de Tesla Model S? Neem contact op met uw vaste Athlon medewerker of ons Tesla Team. Zij zijn bereikbaar via: tesla.nl@athlon.com of 036 547 11 00

Tesla Model X: Falcon Wings en een groots uitzicht


Sinds eind 2016 staat de Tesla Model X bij de dealers. De Tesla Model X met Falcon wings heeft een prijs van € 94.500. Voor dit geld krijgt u de 70D-uitvoering. Deze versie heeft een actieradius van circa 400 kilometer en snelt in 6,2 seconden naar de honderd. De topsnelheid van de instapper ligt op 225 km/h. Naast de vernieuwende deurpartij heeft de Model X de grootste voorruit ter wereld. En aan ruimte geen gebrek. Het interieur is naar wens in te richten voor zes of zeven personen.

Interesse in de Tesla Model X? Neem contact op met ons Tesla Team. Zij zijn bereikbaar via: tesla.nl@athlon.com of 036 547 11 00